Siis tää on niinq sunnuntaist sit.

Noo aamul heräsin kasilt päästää Iivarin ulos. Menin takas nukkuu ja heräsin yhelttoist. Sit söin aamupalan ja puin vaatteet. Päätin sit mennä koneelle, ku ei ollu tekemist. Pian äiti tuli ja menin auttaa ruoan laitos. Ihanaa, mun piti kaataa semmosest jättipurkist maustetta semmosee pienee, ja tietty suurinosa tippu päydällä, mut onneks ne voi laittaa pöydält siihe purkkii takas.

Sit me syötii, wau =D Nii sit me lähettii käymää Hetan tallilla, kattoas Eetua. Eetu on mun äidin työkaverin tuleva hevonen. Semmonen suht pieni, säkä abaut 140-150cm, semmonen mini, vaikka oliki suokki. Se oli rautias ja sil oli tosi hurmaava otsatukka. Uu semmonen nuori ja vähä villiki.

Siel tallil oli vissii este- tai koulukisat samaa aikaa, ni joku hyypiö myi siel kaikkee kamaa. Ostin pesusienen, riimun ja riimunpehmusteen. Riimu ja pehmuste samaa sävyy, vihreetä ja sieni keltanen.  Vähäx mageeta, se pehmuste on niin ihQ!

Joo sit sen jälkee me käytii prisman harjannostajaisissa. Oikeestaa aika tyhjää. Iso neliönmuotonen alue, kojuja ja lava. Sielt sai kaikkii näytteit ja muuta. Mut ärhh pitiki olla yks ärsyttävä pissaliisa ja sen poikatyttö kamu siel. Ei kehdannu ottaa kaikkiii juttui.

Sit ku tultii autolle ni huomasin: "Pertti, äiti kato Pertti!!!" (iskän työkaveri, joka on iha sikakova puhumaa ja vaihto meiän autoon kesärenkaat) Mä en voinu erehtyy sen autosta, tietystä syystä. Siin lavalla on kiinitetty semmonen pehmokissa, Sylvester vissii. Siitä EI voi erehtyä.

Siiit ku tultii ni häselsin koneel ja menin kattoo telkkaa, ei sit oikee mitää erityist. Aa nii ja me saatii ykspäivä koulust semmonen ruokajuttu, jos oli kaikkee terveellist. Päätin sit et koitan syyä kaikkii kasviksii, salattii, leipää, marjoi ja muit, eikä yhtää suklaat. Sit ainaki viis kertaa viikos pikku lenkki. En yritä laihduttaa tai mtn, vaan haluun koikeilla tämmöst vaa.

Katotaa mite onnistuu.

mansikka, vadelma, banaani, kiivi, mustikka, persikka, vesimelooni, kurkku, tomaatti, appelsiini ja mandariini, luumu,

Noita ainaki aattelin syödä paljo, ei kyl luumuu, yöööh! No joo juu oo ooo ja sit tietty porkkanat ja muut.

No pai pai.