Aamulla oli kiva herätä aika myöhään. Katoin eka jonkun aikaa telkkaria, jonka jälkee puin ja lähetti autol kaupungille. Eka käytii Vero Modas, ostin semmosen kivan pinkki-valko raidallisen laukun. Sitte mentii pankkiautomaatille, joku oli jättäny kuittinsa siihe, ja tietty olin utelias ja otin sen ittelleni. Silmät laajeni lautasiks ja leuka loksahti alas. Mite joku oli voinu jättää sellasen kuitin siihe! Uuuuuu.... Siin oli et saldo on 13020egee ja otti äskö 260 egee pois!! Vähänkö...

Noo, sitte mentii lindexii ja seppälää. Lindexis oli aika nätti mekko, mut en vois kuvitellakkaa sitä mun päällä. Sitte käytii semmoses "hienostokahvilas". En ollu käyny siel koskaa enne. Otin patongin ja mehun. Yhes kulmapöydäs oleva hienostelijamummo kyyläs sielt närkästyneenä. Aika hyvittavaa. Kopsutteli korkkareillaa siit ohi kassalle ja "Minulle jotain teetä. -Juu" Huoh.

Kotona lähin puolen tunnin pääst kauppaa pyöräl. Ku tulin takas, menin tietokoneelle. Sitte aloin kattoo Leffaa, joka tuli neloselt, "Vaaralliset hölösuut". Siin oli Olsenin kaksoset. Minkähä ikäsii ne on..?

No sen jälkee menin yksin saunaan ja otin kuuunnon löylyt.

Loppupäivänä ei kummempii.