Aamul heräsin jopa tunnin tavallista aikasemmin, joka on todella ihme multa. Ekal tunnil oli koe, tiesin aika paljo mut muutama kohta jäi vajaaks. Sitte puolelt piti mennä keittiöön Juhon kaa. Keittäjä oli aika hauska, sano et Juho on nii pieni, ettei jaksais kantaa ees lautasii xD Eka me syötii ja sit ängettii muovihanskat kätee ja luettii ohjeet, tosin en kyl lukenu niitä =D Siinä sitte autettii ykkösii laittaa tavarat paikoillee ja samaten kavereille. Ja piti viiä astioita aina semmosel hassul kärryl. Ällöö, joku oli räkässy tarjottimelle, mut onneks Juho otti sen tarjottimen.

Sitte jotkut vajaat yksilöt laitto haarukoita sinne astiaan minne piti laittaa ruoan jämät. Niitä oli sit tosi kiva tonkii. Sitte ku vikat kutoset oli siel ni yks ope vaa et: "Hei tytöt, ootteko hakenu jo postin?" Heh, ei revetty yhtää. Sit se ope näki et toine oliki poika =´D No mä hain sit sen postin. Ku vikat hyypiöt oli menny, me pyyhittii pöydät ja laittettii tuolit kunnol.

Vaik ois pitäny laittaa ne tuolit pöydän päällä, olin kuunnellu niin hyvi et laitoin ne sinne alle. Ei siinä mitää muuta ku vähä kiroilutti, ku oli monta pöytää laittanu nii. Sit me saatii tripit ja jugurtit(tiiän mite kirjotetaa, mut noin on nätimpi) Juho joi tripin sisäl, mut mä menin kerskailemaa vähä ulos trippi kainalos, hehheh.

Seuraaval tunnil oli Pertsan ja Nonnun tunti (keksin iha ite lempinimet) Jotai terveellinen ruoka juttui, tai jotai. Kaks vikaa tuntii sit sitä ja sitte päästii viettää viikonloppuu.

Mut jee ensvuonna käytsijärkät saa aina jätskii <333

Ja sunnuntaina mennää kattoo yht hevost, ku se tarvii ehk hoitajan.

Hyvää päivän jatkoo pullan muruset<333 xD