Hei kaikki!

Joskus ennenkin on blogia tullut kirjoitelluksi ja nyt ajattein kirjoittaa melkein joka päivä. Silloin se jäi vähän vähemmälle. Aloitetaampa perjantaista.

 

Perjantai

Perjantaina koulupäivä oli aika tavallinen. Petri ja Noona kävivät pitämässä meille tunnin päihteistä. Lopuksi luokka jaettiin neljään ryhmään, jossa tehtiin mainos pahville. Mainoksessa piti olla joku päihde, ruksi sen päällä ja tekstiä. Me teimme tupakasta ja tuli kieltämättä aika hieno.

Päästyäni koulusta aloin pakkaamaan tavaroitani, sillä lähtisin Nooralle. Vähän myöhemmin kävimme äitini kanssa kaupungilla, jonka jälkeen hoitelimme muutamia huutonetti asioita. Pian Nooran äiti kurvasikin pihaamme. Matka kesti jopa tunnin, aikani kävi todella pitkäksi.

Tultuamme perille menimme Nooran kanssa katsomaan hevosia. Haimme Lotan tarhasta ja laitoimme sen kuntoon. Pihassa hyppäsin Lotan selkään ja lähdimme maastoon. Siellä kiertelimme metsää, ravasimme ja laukkasimmekin. Kun tulimme takaisin, hoidimme ja ruokimme hevoset.

Menimme sisälle syömään iltapalaa, jonka jälkeen katsoimme elokuvaa Prinssille morsian. Elokuvan jälkeen menimme nukkumaan.

 

Lauantai

Heräsimme jo klo 6. Emme olleet yhtään väsyneitä. Puimme ja söimme aamupalan. Lähdimme talliin ruokkimaan hevosia. Hevosten ruokinnan jälkeen putsasimme varusteita ja hilluimme pihalla. Pian lähdimmekin jo ratsastamaan. Pellolle jonka lävitse kuljimme, oli laitettu joku valkoinen lannoitesäkki. Lotta pelkäsi säkkiä ihan kamalasti, se nousi pystyynki, onneksi pysyin selässä. Rauhoittelimme Lottaa ja menimme metsäpolulle, jossa Noora nousi selkään. Otin kuvia Noorasta ja Lotaska, koska hänkin oli ottanut minusta. Metsässä Noora laukkasi ja hyppäsi pari estettä. Kun tulimme takaisin, Lotta pelkäsi taas säkkiä ja nousi pystyyn. Noora määtkähti alas syömään hiekkaa, ja minä rauhoitin Lottaa.

Kun palasimme, otimme kuvia hevosista. Sitten menimme sisälle syömään ja katsomaan elokuvan loppuun. Sitten ruokimme hevoset ja söimme itsekkin, jonka jälkeen katsoimme Piia Pantsun opetusvideota. Pian äitini tulikin jo hakemaan minua. Matkalla kuuntelin musiikkia.

Kotona hoidimme taas huutonet asioita ja katsoimme telkkaria. Menin aikaisin nukkumaan, koska minua väsytti hirveästi.

Ja vielä kuva minusta ja Lotasta:

550128.jpg